Contacte  

Telèfon 24 hores

977 750 422

Correu elèctronic
info@sfreus.cat

Plaça de Pablo Picasso, 1, 43204 Reus

Suport al Dol Imprimir

Llistat de defuncions

D'acord amb les indicacions actuals de confinament decretat per a la prevenció de la propagació de la COVD-19, queden suspeses les sessions de dol.

En el moment que s'aixequi el confinament, s'anunciarà la següent sessió que es pugui programar.

D'altra banda, posem a la vostra disposició les següents eines que poden ser útils en aquests moments:

GestioEmocional.cat

En aquesta Web App del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya  https://gestioemocional.catsalut.cat  podeu avaluar el vostre estat emocional i, si ho desitgeu, rebre suport d'un professional i obtenir recomanacions per a millorar la vostra situació anímica. La por, la preocupació o la tristor són emocions normals davant la situació d'alerta sanitària que estem vivint amb la Covid 19. És important que esteu atents a la vostra salut emocional i que la cuideu.

 

Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

També podeu trobar assessorament en les eines que facilita el Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya (INFOCOPC).

Assessorament psicològic a la ciutadania: 649 756 713 / Més informació a copc@copc.cat

 Accés a la Nota de Premsa publicada per l'Ajuntament de Reus on s'informa de la voluntat d'organitzar un acte de comiat a les persones que han mort per la Covid-19.

Clicar per saber la ubicació de Mas PIntat.

La mort d'un ésser estimat, familiar o amic, suposa una gran pèrdua. Cal reorganitzar la vida, donar-li un nou sentit. Per a moltes persones és un procés, que malgrat el patiment intens, es desenvolupa d'una manera natural i amb el temps poden adaptar-se a la pèrdua i a les seves conseqüències.

Aquestes sessions pretenen crear un Espai de Suport amb l'objectiu de trobar maneres d'alleugerir el dolor, entendre el procés i així mitigar el sentiment de soledat i incomprensió. El servei d'atenció al dol s'inclou en l'àmbit dels Serveis Funeraris i d'Atenció a les Famílies amb voluntat de donar suport a les persones de Reus en tots els moments de la vida.


Ajuntament de Reus
Reus serveis municipals