Contacte  

Telèfon 24 hores

977 750 422

Correu elèctronic
info@sfreus.cat

Plaça de Pablo Picasso, 1, 43204 Reus

Serveis Especials - Tots Sants 2021 Imprimir

Llistat de defuncions

L’Ajuntament de Reus, a través dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, ha preparat un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants per tal de facilitar l’accés dels ciutadans al Cementiri General de Reus.

Tanmateix es recorda l’ús de mascaretes, la higiene de mans i que cal respectar la distància interpersonal.

Horari especial del Cementiri

Dies: del 25 fins el 29 d’octubre:  de 9 fins les 18.30 h.

Dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre: De 7 fins les 18.30 h.

Dia 2 de novembre: De 9 fins les 18.30 h.

Aparcament

No es podrà accedir ni aparcar amb vehicle dins del recinte del cementiri. Les persones amb mobilitat reduïda tindran reservada una part important dels aparcaments de davant del cementiri i de l’entrada nord.

S’han tornat a habilitar espais d’aparcament per ampliar el nombre de places disponibles.

Els espais per aparcar són els següents:

  • A la zona del polígon Granja Vila, a la carretera de Montblanc. S’han habilitat dos terrenys que sumen prop de 15.000 metres quadrats amb la creació aproximada de 500 noves places. També es podran utilitzar les zones d’estacionament dels carrers del citat polígon i un altre aparcament ja operatiu  al carrer de la Tolerància cantonada amb C/Diversitat amb 112 places. Aquest punt estarà connectat a l’accés al cementiri amb la línia de bus que tindrà parada a la mateixa carretera de Montblanc.
  • A l’entrada principal del Cementiri General de Reus. Amb un total de 200 places.
  • Zona de l’entrada nord del cementiri, també s’habilita puntualment, amb un total de 100 places.

Transport públic

Entre el 25 d’octubre i l’1 de novembre, Reus Transport oferirà un servei d’autobús específic que connectarà el centre de la ciutat i els aparcaments de la zona Granja Vila i Pi del Burgar  amb el cementiri. Serà la línia 35 que iniciarà el servei a les 9.00 h i el finalitzarà a les 19:00 h.

Per a més informació es pot consultar el web www.reustransport.cat

Dispositiu de la Guàrdia Urbana

El dispositiu de Guàrdia Urbana té com a objecte la regulació i millora de l’accés al cementiri, així com garantir la seguretat de les persones que s’hi desplacin durant aquests dies, ja sigui a peu, en vehicles particulars o en transport públic.

Altres serveis

La jornada de Tots Sants disposarà de la presència d’una unitat d’ambulància amb personal d’assistència per atendre a les persones que ho necessitin. D’altra banda, el cementiri disposarà de sis vehicles elèctrics per facilitar la mobilitat a qui ho requereixi.

Ofrena floral

El dia 1 de novembre, l’Ajuntament de Reus retrà homenatge a totes les persones que s’han enterrat al Cementiri General de Reus. Davant del Mausoleu dedicat als Fills Il.lustres de la ciutat. Durant el matí del dia de Tots Sants, una formació amb quartet de violoncels rebrà els visitants en les ofrenes que realitzin als seus familiars i amics difunts.

Les Visites Nocturnes canvien de format

Es duran a terme els dies 26, 27 i 28 d'octubre.
Les entrades ja estan exhaurides.
 
Poden llegir la nota de premsa de l'Ajuntament de Reus aquí.
 
Al peu d'aquesta nota, també poden descarregar-se el fulletó que s'ha publicat amb tota la informació que fan referència a les normes i recomanacions, horaris especials, aparcaments i transport públic.
 

Ajuntament de Reus
Reus serveis municipals